€ 9,90
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

Het opvoeden van pubers gaat je niet in de koude kleren zitten. Ook als er geen sprake is van extreem probleemgedrag, zitten ouders soms met de handen in het haar. Hoe voed je je puber op tot iemand die zelfstandig keuzes kan maken en op een verantwoorde manier kan deelnemen aan de samenleving?

Dit boek is vooral bedoeld als steun in de rug voor al die mensen die te maken hebben met kinderen en voor wie opvoeden bijna altijd een lust is, maar soms ook een last.

In tien hoofdstukken behandelt de auteur struikelblokken en aandachtspunten bij het opvoeden van pubers. In elk hoofdstuk wordt een thema bij de kop genomen. Aan de hand van herkenbare voorbeelden en situaties, geeft de auteur adviezen en handreikingen. In het laatste hoofdstuk zijn ervaringen van drie ouderparen opgenomen, waardoor de lezer in staat wordt gesteld zijn eigen manier van opvoeden te vergelijken met die van anderen.

Het boek is in de eerste plaats bedoeld voor ouders, maar is ook goed bruikbaar voor leerkrachten of anderen die te maken hebben met pubers.

Productspecificatie

ISBN 9789066655119
Gewicht 177.0000
Auteur T. van Grimhuijzen
Illustrator Onbekend
Uitgever SWP
Taal Nederlands
Afmetingen 235 x 150 x 10 mm
Druk 2
Uitgave datum 15 feb. 2007
Lengte 95 pagina's
Geïllustreerd 1
NUR code 847
NUR Categorie Pedagogiek
Trefwoorden Nee
Uitvoering Paperback
status Uitverkocht
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Levertijd 0
Boekstatus Nvt
Geimporteerd Nvt
Aangepast 30 okt. 2016
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies