€ 27,00
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

Keuzegids Universiteiten 2014

Kleinschalige en intensieve opleidingen doen het goed in de Keuzegids Universiteiten. Maar ook bij grotere universiteiten lukt het sommige opleidingen om topkwaliteit te leveren. In de Keuzegids wordt het allemaal op een rij gezet, samen met uitleg over de inhoud en beroepsperspectieven van elke studie.

* Je bent klaar met het vwo. En nu? Misschien weet je al hoe je je toekomst in gaat vullen, maar misschien heb je nog geen idee welke studie je moet kiezen en waar je die het beste kunt volgen. Of je hebt een hbo-propedeuse en wilt doorstromen naar de universiteit. Dan is het handig een gids bij de hand te hebben die de details voor je op een rij zet. Met eerlijke, onafhankelijke informatie en kritische kwaliteitsoordelen.
* Een universitaire studie moet je met zorg uitkiezen. Een verkeerde keuze kan studievertraging opleveren, en die kun je in het huidige, dure studieklimaat niet gebruiken. Het is dus belangrijk om van tevoren te weten waar je aan begint. Kom je met de studie van jouw interesse wel aan een baan? En als dat zo is, kun je er dan ook van leven? In deze gids vind je de antwoorden op deze en meer vragen.

De Keuzegids Universiteiten geeft, in overzichtelijke tabellen:

** Alle universitaire bachelors per vakgebied, met de verschillen en nuances. Niet alleen de reguliere, maar ook de particuliere universiteiten. Bovendien wordt in de gids verteld welke specialisaties er worden aangeboden.
** De toelatingseisen per opleiding. Kun je je met elk profiel aanmelden voor een opleiding, of moet je extra vakken hebben gevolgd? Is er een loting of speciale selectieprocedure?
** De arbeidsmarktperspectieven per vakgebied. Zeker voor universitaire studenten is de toekomstige arbeidsmarkt een belangrijke factor bij het kiezen van je studie. De kans op een baan én het gemiddelde startsalaris vind je in de gids.
** Kwaliteitsoordelen op een rij. In de gids vind je de visie van studenten en experts op de opleidingen. Zo kun je zelf snel en handig bepalen welke opleiding populair is, en waar je volgens je toekomstige medestudenten beter niet heen kunt gaan.

LET OP: deze gids behandelt alle bachelor-opleidingen. Voor de masters bestaat een aparte Keuzegids Masters

Productspecificatie

ISBN 9789087610494
Gewicht 416.0000
Auteur Frank Steenkamp, Marie-Louise Schonewille, Davey Schippers
Illustrator Onbekend
Uitgever Centrum Hoger Onderwijs Informatie
Taal Nederlands
Afmetingen 241 x 171 x 10 mm
Druk 1
Uitgave datum 13 nov. 2013
Lengte 192 pagina's
Geïllustreerd 1
NUR code 845
NUR Categorie Beroepenvoorlichting
Trefwoorden Nee
Uitvoering Paperback
status Uitverkocht
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Levertijd 0
Boekstatus Nvt
Geimporteerd Nvt
Aangepast 7 sep. 2016
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies