StruX Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie - deel 1 van 4 - Maakt (werk)ruimten bedrijfsklaar

Meer Views

StruX Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie - deel 1 van 4 - Maakt (werk)ruimten bedrijfsklaar
Maakt (werk)ruimten bedrijfsklaar
Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis thuisbezorgd!

€ 15,95
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.

Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).


Dit leer-/werkboek richt zich op het entreeprofiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. In dit leer-/werkboek leert de deelnemer hoe hij kan assisteren bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding. Aan bod komen algemene basiskennis en vaardigheden om eenvoudig werk met betrekking tot voedingsmiddelenproductie te kunnen uitvoeren.

Productspecificatie

ISBN 9789037213461
Gewicht 371.0000
Auteur Hanneke Molenaar, Tessel Mulder
Illustrator Onbekend
Uitgever Edu'Actief
Taal Nederlands
Afmetingen 297 x 210 x 9 mm
Druk 1
Uitgave datum 29 aug. 2017
Lengte Nee
Geïllustreerd 1
NUR code 100
NUR Categorie Educatieve uitgaven algemeen
Trefwoorden Nee
Uitvoering Paperback
status Actief
Beschikbaarheid Op voorraad
Levertijd 0
Boekstatus Nvt
Geimporteerd 16 apr. 2015
Aangepast 29 aug. 2017
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies