€ 22,50
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

In het boek 'Sportief inkopen' wordt het tactische en strategische inkoopproces beschreven met een knipoog naar de sport. Inkoop en sport zijn immers allebei gebonden aan al dan niet geschreven regels die onder meer te maken hebben met fair-play. Zowel leveranciers als inkopers moeten een tevreden gevoel overhouden na een onderhandeling en daarbij beseffen dat het niet alleen om de prijs gaat.

Het kleurrijk geïllustreerde boek is deels bedoeld voor hen die met inkopen te maken hebben maar geen inkoper zijn: directieleden, managers, leveranciers, interne klanten en studenten. Voor inkopers is het een handig en leesbaar naslagwerk waarin vele regels en gebruiken nog eens overzichtelijk zijn weergegeven.

'Sportief inkopen' beperkt zich niet tot de traditionele inkoopstappen maar haalt ook de nieuwe tendensen en de modernste vormen van inkoop aan. Maatschappelijk verantwoord inkopen, digitalisering en e-tendering, de aanbestedingswet, purchasing excellence en best value procurement zijn voorbeelden van specifieke inkooponderwerpen die in dit boek worden belicht. Hiernaast komen bijzondere thema's aan de orde als de inkoop van energie, verzekeringen, vastgoed en ICT.

Royan van Velse is manager inkoop en logistiek in ziekenhuis Rijnstate te Arnhem en is daarnaast bestuurslid bij NEVI sectie Zorg. Koen de Wijs is strategisch inkoper in ziekenhuis Rijnstate. Beiden hebben inkoopervaring opgedaan in zowel de profit- als de non-profitsector, in binnen- en buitenland.

Productspecificatie

ISBN 9789081947220
Gewicht 386.0000
Auteur Royan van Velse, Koen de Wijs
Illustrator Onbekend
Uitgever Ecritures
Taal Nederlands
Afmetingen 242 x 172 x 11 mm
Druk 1
Uitgave datum 6 feb. 2014
Lengte 132 pagina's
Geïllustreerd 1
NUR code 100
NUR Categorie Educatieve uitgaven algemeen
Trefwoorden inkoop
Uitvoering Paperback
status Uitverkocht
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Levertijd 0
Boekstatus Nvt
Geimporteerd Nvt
Aangepast 21 apr. 2016
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies