Praktische didactiek voor Engels in het basisonderwijs

Meer Views

Praktische didactiek voor Engels in het basisonderwijs
Auteur: S. Oskam
€ 29,50
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

Praktische didactiek voor Engels in het basisonderwijs

In onze huidige samenleving is de Engelse taal prominenter aanwezig dan ooit. Ook kinderen komen er al veel mee in aanraking. Steeds meer mensen onderkennen dan ook hoe belangrijk het is dat kinderen goed les krijgen in Engels op de basisschool. Met Praktische didactiek voor Eibo leert de leraar (in opleiding) op een didactisch verantwoorde en creatieve manier Engels te geven aan kinderen in het primair onderwijs.

Het boek bevat een kernmodule voor alle pabostudenten en een specialisatiemodule voor degenen die zich specialiseren in het oudere kind. In de kernmodule presenteert de auteur de didactische achtergronden en een goed opgebouwde leerlijn. Hiermee doen studenten de basiskennis op die zij nodig hebben om Engels te kunnen geven. In de specialisatiemodule gaat de auteur dieper op de stof in en geeft ze bovendien een keur aan didactische werkvormen en oefeningen, waaronder interviews, rollenspelen, spelletjes als bingo en kwartet, en werkvormen met liedjes.
Het boek sluit aan bij de kerndoelen en competenties en bevat veel voorbeelden uit de meest gebruikte actuele methodes voor Engels in het basisonderwijs. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan methodes die zich richten op het jonge kind.
Praktische didactiek voor Eibo kan zelfstandig gebruikt worden, en vormt daarnaast een samenhangend studiepakket met de uitgaven Praktische taalvaardigheid voor Eibo, twee boeken en een cd waarmee studenten hun eigen taalvaardigheid kunnen verbeteren. Met dit pakket kunnen studenten alle kennis en vaardigheden verwerven die zij nodig hebben.

Productspecificatie

ISBN 9789046900925
Gewicht 606.0000
Auteur S. Oskam
Illustrator Onbekend
Uitgever Coutinho
Taal Nederlands
Afmetingen 238 x 170 x 21 mm
Druk 5
Uitgave datum 3 jun. 2008
Lengte 318 pagina's
Geïllustreerd 1
NUR code 842
NUR Categorie Taalonderwijskunde
Trefwoorden Nee
Uitvoering Paperback
status Uitverkocht
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Levertijd 0
Boekstatus Nvt
Geimporteerd 9 dec. 2014
Aangepast 5 apr. 2016
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies