Meer dan onderwijs Onderzoekvaardig in onderwijs

Meer Views

€ 18,95
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

"Onderzoekvaardig in Onderwijs is een 12-stappenplan voor het doen van praktijkonderzoek (practice based evidence) in het primair en voortgezet onderwijs.

Een goede leerkracht heeft een onderzoekende houding. Om maximaal resultaat uit je leerlingen te halen, zet je deze houding om in goed onderzoek. Een goede onderzoeker word je niet zomaar. Het boek Onderzoekvaardig in Onderwijs helpt op een heldere manier iedere student/leerkracht onderzoekvaardig te worden. Onderzoek is een cyclisch proces waarbij de onderzoeker steeds een lijn legt tussen theorie en praktijk en vice versa. Om het proces op een heldere, overzichtelijke manier aan te bieden, gaan we uit van een 12-stappenplan. Het hangt van de situatie van de student/leerkracht af bij welke stap hij begint en eindigt. In de inleiding vind je suggesties hoe je met het boek kunt werken.

Onderzoekvaardig in Onderwijs is geschreven voor studenten en leerkrachten in het primair en voortgezet onderwijs. Het boek is interessant en inspirerend voor studenten en leerkrachten met diverse vooropleidingen. Het is een overzichtelijk werk voor zowel excellente studenten als voor studenten die extra uitleg en voorbeelden nodig hebben.

De auteurs zijn werkzaam op lerarenopleidingen. Ze bundelden hun jarenlange ervaring in het onderwijs en hun specifieke kennis en vaardigheden met hetzelfde doel als de beoogde gebruiker van dit boek: onderwijsverbetering."

Productspecificatie

ISBN 9789023246299
Gewicht 259.0000
Auteur Anna Gerritsma, Henkjan Haan, Irmgard Hollander, Matthias Mitzschke
Illustrator Onbekend
Uitgever Gorcum b.v., Koninklijke Van
Taal Nederlands
Afmetingen 238 x 169 x 12 mm
Druk 1
Uitgave datum 1 jan. 1970
Lengte 120 pagina's
Geïllustreerd 1
NUR code Nvt
NUR Categorie Nvt
Trefwoorden Nvt
Uitvoering Paperback
status Uitverkocht
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Levertijd 0
Boekstatus Nvt
Geimporteerd 9 dec. 2014
Aangepast 13 mei 2015
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies