De universele wetten van kosmisch bewustzijn

Meer Views

De universele wetten van kosmisch bewustzijn
Auteur: Paul Shockley
Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis thuisbezorgd!

€ 20,00
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

In dit handzame boek worden een groot aantal inzichten aangereikt die uitleg geven over universele wetmatigheden die in ons leven werkzaam zijn. Deze kernachtige, spirituele overwegingen be­nadrukken dat wij deel uitmaken van een universum dat in essentie één levend en scheppend bewust­­zijn is. Verbondenheid met dit bewustzijn nodigt uit de wereld om je heen te zien als één geheel en op die manier liefde te ervaren voor jezelf en de ander, voor wat je denkt en voelt - voor alles wat er is.


De Universele Wetten van Kosmisch Bewustzijn werden voor het eerst geformuleerd in 1962 in de Verenigde Staten. Inmiddels zijn deze universele wetten niet meer weg te denken uit de spirituele belevingswereld van vandaag en worden ze toegepast in uiteenlopende praktijken zoals coaching, meditatie, intuïtief-energetisch werk, meditatie en mindfulness. In dit complete standaardwerk zijn alle universele wetten verzameld in één boek. Talloze onderwerpen worden geplaatst in het inspirerende licht van spirituele groei en ontwikkeling. Deze prachtig verzorgde Nederlandse uitgave geeft heldere en accurate beschrijvingen van vrijwel alle aspecten van spiritueel bewustzijn. Een beknopt en volledig naslagwerk om steeds opnieuw in te lezen.


De Universele Wetten van Kosmisch Bewustzijn is uitgebracht met een verhelderende inleiding van de vertaler over kosmisch bewustzijn, wat kosmische wetten precies zijn en wat ze voor ons kunnen betekenen. Het is een mooi geschenk, waarvan iedere pagina vanuit een andere invalshoek uitnodigt tot bezinning op de wereld waarin je leeft en de rol die je daarin wilt spelen.

Productspecificatie

ISBN 9789080894068
Gewicht 141.0000
Auteur Paul Shockley
Illustrator Onbekend
Uitgever Uitgeverij Het Hogeland
Taal Nederlands
Afmetingen 194 x 120 x 12 mm
Druk 3
Uitgave datum 23 jun. 2017
Lengte 118 pagina's
Geïllustreerd 0
NUR code 720
NUR Categorie Esoterie algemeen
Trefwoorden Nee
Uitvoering Paperback
status Actief
Beschikbaarheid Print On Demand
Levertijd 0
Boekstatus Nvt
Geimporteerd 4 jun. 2017
Aangepast 23 jun. 2017
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies