Het Oranje Kruis Jeugdboekje

Meer Views

€ 8,95
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

Jong beginnen met EHBO, dat doe je natuurlijk met Het Oranje Kruis Jeugdboekje voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Boordevol duidelijke uitleg, moderne illustraties en grappige weetjes! Zo wordt EHBO leuk en afwisselend voor kinderen, maar ook voor docenten, ouders en vrijwilligers.

In het boekje vind je alle officiële lesstof voor het diploma Jeugd Eerste Hulp A van Het Oranje Kruis. Voor de échte eerste hulp in wording. En kinderen kunnen er overal mee aan de slag: thuis, in de klas, bij de sportvereniging of scouting.

Het boekje geeft antwoord op vragen als 'wat moet je doen bij een bloedneus?' en 'plak je juist wel of niet een pleister op een schaafwond?'. Maar er is ook aandacht voor de vijf belangrijke punten bij een ongeluk, kneuzingen en stoornissen in bewustzijn en ademhaling.

Bij Het Oranje Kruis Jeugdboekje zijn ook werkboekjes beschikbaar: een variant voor kinderen van 8 tot 10 jaar en een variant voor kinderen vanaf 10 jaar.

Dit EHBO-lesboek voldoet aan de actuele richtlijnen (2011) van de eerstehulpverlening. Reanimatie is als keuze onderwerp opgenomen.
Onder supervisie van het College van Deskundigen van Het Oranje Kruis: de autoriteit op het gebied van de Eerste Hulp in Nederland.

Productspecificatie

ISBN 9789006921762
Gewicht 380.0000
Auteur Het Oranje Kruis, Marijke van Ooijen, Sheila Faessen, Petra Vos, Hans van der Pols
Illustrator Onbekend
Uitgever ThiemeMeulenhoff bv
Taal Nederlands
Afmetingen 297 x 210 x 9 mm
Druk 1
Uitgave datum 8 apr. 2017
Lengte Nee
Geïllustreerd 1
NUR code 100
NUR Categorie Educatieve uitgaven algemeen
Trefwoorden Nee
Uitvoering Paperback
status Uitverkocht
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Levertijd 0
Boekstatus Nvt
Geimporteerd Nvt
Aangepast 30 aug. 2017
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies