Handhaver toezicht en veiligheid + Internetsite

Meer Views

€ 329,50
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

Dit is een uitgebreid pakket van digitale- en folioproducten die gezamenlijk volledig dekkend zijn voor het KD en de examens van ExTH. Het pakket bevat de volgende onderdelen:


*Theoriemappen 1 en 2: complete mappen met alle theorie die een toezichthouder moet kennen voor het examen wettelijke kaders 1 en 2. De mappen zijn rijk geïllustreerd met foto's en schema's.
*Verkeersregelaar: ook dit is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Het bevat alle theorie die nodig is voor het onderdeel verkeersregelaar, inclusief het RVV.
*E-learning: een combinatie van twee digitale leeromgevingen. De websites www.toezichtenveiligheid.nl en www.inorde.nu zijn aan elkaar gekoppeld. Via de inORDE site krijgt u nu rechtstreeks toegang tot alle digitale content, films en casussen.
*Signalementenleer: vele foto's van verschillende personen, digitaal op de website van inORDE, klaar om gebruikt te worden in de lessen.
*Vakgericht Engels: bestaat volledig uit digitaal lesmateriaal en is geschreven in een orde en veiligheidscontext. Vakgericht Engels bevat de onderdelen: Lezen A1 en A2, Luisteren A1 en A2, Gesprekken voeren A1, A2 en B1, Schrijven A1 en A2.

Productspecificatie

ISBN 9789037209365
Gewicht 2507.0000
Auteur H.W.M. Hesselmans, Menno Kriekaart
Illustrator Onbekend
Uitgever Edu'Actief
Taal Nederlands
Afmetingen 317 x 264 x 54 mm
Druk 1
Uitgave datum 26 mrt. 2014
Lengte Nee
Geïllustreerd 1
NUR code 100
NUR Categorie Educatieve uitgaven algemeen
Trefwoorden Nee
Uitvoering Loose-leaf
status Uitverkocht
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Levertijd 0
Boekstatus Nvt
Geimporteerd Nvt
Aangepast 31 mei 2017
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies