€ 32,00
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

De uitgave Flitsbezoek is geschreven voor leidinggevenden die - door zelf de klas in te gaan - een reflectief klimaat stimuleren op hun school. Het boek beschrijft hoe u op een gestructureerde manier kortdurende klassenbezoeken, zogenaamde flitsbezoeken, vast onderdeel laat worden van de onderwijspraktijk. Door de gerichte focus ziet u veel en bent u perfect op de hoogte van dat wat er speelt op uw school.

Tijdens een flitsbezoek richt u zich op de onderwijspraktijk van de leraar: welke keuzes en beslissingen maakt de leraar met betrekking tot de activiteiten en interventies in relatie tot het leerdoel? Met de daaraan gekoppelde reflectieve dialoog ontwikkelt u bij de leraar een reflectieve houding. U stimuleert de leraar om bewust na te denken over zijn onderwijspraktijk en over zijn eigen gedrag. Hierdoor ontstaat een continue cyclus van zelfanalyse en verbetering. Flitsbezoek levert een positieve bijdrage aan uw onderwijskundig leiderschap en aan het handelen van de leraren. Het is een onmisbare aanpak op uw school!

Productspecificatie

ISBN 9789461180971
Gewicht 347.0000
Auteur Carolyn J. Downey, Betty E. Steffy, Fenwick W. English, Larry E. Frase, M. van der Knaap, Monique van der Knaap, Loes Dreissen
Illustrator Onbekend
Uitgever Bazalt Educatieve Uitgaven
Taal Nederlands
Afmetingen 218 x 153 x 12 mm
Druk 1
Uitgave datum 25 okt. 2013
Lengte 96 pagina's
Geïllustreerd 0
NUR code 100
NUR Categorie Educatieve uitgaven algemeen
Trefwoorden Nee
Uitvoering Hardback
status Uitverkocht
Beschikbaarheid Onbekend
Levertijd 0
Boekstatus Nvt
Geimporteerd 8 dec. 2014
Aangepast 25 dec. 2016
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies