De dood bestaat niet
Hoewel de dood niet bestaat, zijn we niet vrijblijvend op aarde!
Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis thuisbezorgd!

€ 10,00
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

Ons belangrijkste levensdoel is naastenliefde. Met de naastenliefde houden we automatisch ook van het goddelijke, want het goddelijke is het goede, in ieder mens aanwezig als "de goddelijke vonk". Met het praktiseren van naastenliefde voldoen we aan de twee belang-rijkste geboden uit de bijbel: het goddelijke en de naasten lief te hebben.
Door dit te doen wacht ons een behouden thuiskomst.
Indien de kerkleiding dit als universeel uitgangspunt zou kunnen overnemen, ontstaat in de toekomst "De Kerk van de Naastenliefde," met het kruis als symbool van de naastenliefde.

Naast het naleven van de twee geboden worden we ook opgeroepen te leven volgens drie eenvoudige opdrachten, omdat de dood niet bestaat en we niet vrijblijvend op aarde zijn. Deze drie opdrachten zijn: "Heers over de hele aarde," "Wordt talrijk om de aarde te vullen en te onderwerpen" en "Onderzoek alle dingen en behoud het goe-de".
De vierde herdruk van "De dood bestaat niet!" en het Addendum hiervan, met de vijf extra brieven aan de volksvertegenwoordiging van Nederland, geven een handreiking voor de invulling van deze opdrachten.

Bovengenoemde documentatie geeft tevens aanwijzingen voor het behoud van de democratie en het voorkomen van een derde wereld-oorlog. Tenslotte geeft deze documentatie aan hoe de aarde, die na de schepping goed was, weer goed kan worden.

Met het naleven van de geboden en het vervullen van de opdrachten geven we zin aan ons leven. Hiermee wordt echter geen antwoord gegeven op de vraag wat de zin van ons leven is. Dit antwoord ligt tot op heden nog verborgen bij het goddelijke.

Het bewustzijn is een belangrijk levensvraagstuk, dat is gerelateerd aan het subatomaire niveau. Op het subatomaire niveau zijn een aantal wetenschappelijke vragen nog niet beantwoord, maar men is hier wel naar op zoek in de deeltjesversneller. Over het bewustzijn kunnen dan ook nog steeds geen wetenschappelijke bewijzen wor-den aangevoerd.

Productspecificatie

ISBN 9789491872624
Gewicht 183.0000
Auteur AAd Hoogendam, Aad Hoogendam
Illustrator Onbekend
Uitgever Calbona Uitgeverij
Taal Nederlands
Afmetingen 210 x 148 x 11 mm
Druk 1
Uitgave datum 26 aug. 2014
Lengte 116 pagina's
Geïllustreerd 1
NUR code 130
NUR Categorie Mens en maatschappij algemeen
Trefwoorden duivel| grootschalige corruptie| macht| machtsmisbruik|banken|geld- en machtreligie|god|banken;duivel;geld- en machtreligie;god;grootschalige corruptie;macht;machtsmisbruik
Uitvoering Paperback
status Actief
Beschikbaarheid Print On Demand
Levertijd 0
Boekstatus Nee
Geimporteerd Nvt
Aangepast 2 okt. 2017
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies