Crisismanagement in de kinderopvang

Meer Views

Crisismanagement in de kinderopvang
Stimulans voor veiligheid en continuiteit
€ 41,95
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

Ondernemen betekent altijd risico's nemen. Maar in de kinderopvang is daar geen ruimte voor. De opvang van kinderen is nu eenmaal een uiterst delicate en verantwoordelijke dienst. Om de zaak nog te bemoeilijken, bestaan er voor de kinderopvang allerlei wetgevingen, voorschriften en richtlijnen die lang niet altijd verhelderend zijn. Soms spreken ze elkaar zelfs tegen. Reden te meer voor een goed risicobeleid.

Crisismanagement in de kinderopvang beschrijft gedetailleerd hoe risico's zijn te beperken. Natuurlijk van letterlijke crises zoals brand in het gebouw, maar ook van ondernemersrisico. Crisismanagement kan veel schade beperken en risico's verminderen. Zeker als preventie en voorbereiding uitgebreide aandacht krijgen. Dit boek behandelt deze onderdelen uitvoerig en werkt bovendien diverse crisisscenario's uit. De zo belangrijke communicatieve aspecten en continuïteitsvraagstukken komen ruimschoots aan bod.

Veel algemene boeken beschrijven hoe je in een crisis omgaat met de media. Dit boek beschrijft speciaal voor de kinderopvang hoe je omgaat met alle belanghebbenden. Veel kinderopvangcentra zijn bekend met de cd-rom Noodplan kinderopvang die met name ontruimingsscenario's beschrijft. Crisismanagement in de kinderopvang vormt hier een ideale aanvulling op.

Productspecificatie

ISBN 9789035225336
Gewicht 182.0000
Auteur I. Woldring, P. Vereijken
Illustrator Onbekend
Uitgever Reed business
Taal Nederlands
Afmetingen 223 x 152 x 14 mm
Druk 1
Uitgave datum 7 okt. 2009
Lengte 94 pagina's
Geïllustreerd 0
NUR code 840
NUR Categorie Onderwijs algemeen
Trefwoorden Nee
Uitvoering Paperback
status Uitverkocht
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Levertijd 5
Boekstatus Nvt
Geimporteerd Nvt
Aangepast 8 apr. 2016
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies