Complete opleiding voor het CBR theorie-examen auto met toegangspas voor digibook en 20 uur internet oefen theorie-examens + Toegangscode theorie-examens oefenen

Meer Views

Complete opleiding voor het CBR theorie-examen auto met toegangspas voor digibook en 20 uur internet oefen theorie-examens + Toegangscode theorie-examens oefenen
Het theorieboek voor het CBR theorie-examen onderverdeeld in de 25 CBT categorieen
Auteur: Onbekend
€ 54,00
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

DIT BOEK IS NIET MEER GESCHIKT VOOR HET LEREN VOOR HET CBR THEORIE-EXAMEN

Leren uit een vertrouwd papieren theorieboek
Het leren van de verkeerstheorie begint met het doornemen van het theorieboek. Het theorieboek is onderverdeeld in een overzicht van de basisbegrippen, gevolgd door 25 hoofdstukken met dezelfde indeling als die het CBR hanteert. Elk hoofdstuk in het theorieboek wordt afgesloten met een handige samenvatting. Het theorieboek bevat alle theoriestof die nodig is voor het CBR theorie-examen en voldoet aan de nieuwste Europese normen.

Ook beschikbaar voor computer, laptop, tablet of smartphone
U krijgt toegang tot het digitale theorieboek. Het digitale theorieboek is exact gelijk aan het papieren theorieboek en is te gebruiken op elke moderne computer, tablet of smartphone met internettoegang. U hebt toegang tot het digiboek zolang de tijd van de theorie-examens niet verbruikt is tot een maximum van 3 maand na aanvang.

Theorie-examens oefenen via het internet
Daarna wordt het tijd om de testen of alle verkeerskennis paraat is. Wat is gemakkelijker dan een oefen theorie-examen te doen op exact dezelfde wijze als het CBR deze afneemt? Na afloop van elk examen volgt naast de mededeling of u geslaagd of gezakt bent, ook een score per onderdeel.

Deze onderdelen komen overeen met het theorieboek. Maakt u veel fouten in onderdeel K, dan kan u hoofdstuk K in het theorieboek er beter nog eens op naslaan. Na elk examen krijgt u, indien gewenst, ook nog eens een uitgebreide uitleg per vraag.

Bij dit pakket krijgt u 20 uur toegang tot de theorie-examens. U kunt het oefenen van theorie-examens net zovaak onderbreken als u wilt, alleen de tijd dat u online aan het oefenen bent telt.

Voor het oefenen van de theorie-examen hebt u een moderne computer met internet aansluiting en geluid nodig.

Productspecificatie

ISBN 9789490797201
Gewicht 613.0000
Auteur Onbekend
Illustrator Onbekend
Uitgever LENS Verkeersleermiddelen
Taal Nederlands
Afmetingen 241 x 166 x 14 mm
Druk 2
Uitgave datum 21 aug. 2014
Lengte 256 pagina's
Geïllustreerd 1
NUR code 100
NUR Categorie Educatieve uitgaven algemeen
Trefwoorden Nee
Uitvoering Paperback
status Uitverkocht
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Levertijd 0
Boekstatus Nvt
Geimporteerd Nvt
Aangepast 16 aug. 2017
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies