Communicatie op school

Meer Views

Communicatie op school
Haalbare ideeen voor een sterk verhaal
€ 29,00
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

Wie werkt in een school ziet het elke dag gebeuren: communicatie die goed loopt, maar ook communicatie die moeizaam of ronduit slecht verloopt. Communiceren in een schoolcontext is bovendien een heel complex gegeven. Leerlingen, schoolteam, ouders, externe 'stakeholders', ... iedereen verwacht een aangepaste vorm van communicatie.

Over communiceren werden al boekenplanken vol geschreven. Hoog tijd voor een boek dat zich specifiek op het onderwijs richt! Doeltreffende communicatie is tenslotte een essentiële indicator van beleidvoerend vermogen en dus van kwaliteitsvol onderwijs.

'Communicatie op school' wil scholen op weg helpen om hun eigen communicatiebeleid te ontwikkelen. Tegelijkertijd is het een praktische handleiding bij de communicatie met verschillende doelgroepen en in verschillende situaties. Alles is immers communicatie: van de aankleding van de speelplaats over het taalgebruik in brieven tot de manier waarop de secretariaatsmedewerker de telefoon opneemt.

Dit boek maakt duidelijk dat een goede communicatie voeren voor elke school een haalbare kaart is. U vindt er geen theoretische traktaten maar wel concrete informatie waarmee u meteen aan de slag kunt. Zodat u het sterk verhaal dat u schrijft met de school op een sterke manier naar buiten kunt brengen.

Productspecificatie

ISBN 9789057182853
Gewicht 360.0000
Auteur Ann van Driessche
Illustrator Onbekend
Uitgever Academic & Scientific publishers
Taal Nederlands
Afmetingen 213 x 212 x 12 mm
Druk 1
Uitgave datum 24 mei 2013
Lengte 152 pagina's
Geïllustreerd 0
NUR code 840
NUR Categorie Onderwijs algemeen
Trefwoorden Nee
Uitvoering Paperback
status Uitverkocht
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Levertijd 0
Boekstatus Nvt
Geimporteerd Nvt
Aangepast 24 jan. 2017
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies