Banketbakkersproducten

Meer Views

Banketbakkersproducten
Samenstelling en bereidingswijzen
Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis thuisbezorgd!

€ 39,00
Inkijkexemplaar
Betaal eenvoudig en
veilig online

Samenvatting

Hoe maak ik zoute en/of kaaskoekjes? Hoe maak ik eenvoudige chocoladeproducten en/of hoe luxe bonbons? Dit boek geeft de samenstelling en bereidingswijzen van meer dan 300 banketproducten. U vindt in dit boek niet alleen recepten voor het maken van koekjes, appeltaarten en slagroomtaarten. Nee, ook recepten voor het maken van amandelkoek, bavaroisegebak, hartige, zoute en zoete korstproducten en een heel uitgebreid arsenaal aan recepturen voor het maken van bonbons. U heeft hiermee alle basisrecepten in handen en kunt met deze basis in combinatie met uw eigen vakkennis eindeloos variëren.

Door de uitgebreide beschrijving van de bereidingswijzen en de logische opbouw is dit boek ook geschikt voor de beginnende vakman.

De vele foto's van John Voermans (www.vvbfoto.nl) maken het prettig om dit boek te lezen en inspireren u om er direct mee aan de slag te gaan. Het receptenboek heeft de logische opbouw van productgroepen, die zijn onderverdeeld in subgroepen. De productgroepen zijn herkenbaar aan een eigen kleur op de paginarand. Om het zoeken te vergemakkelijken is er achter in het boek een index met alle producten opgenomen.

Productspecificatie

ISBN 9789491849220
Gewicht 776.0000
Auteur Nederlands Bakkerij Centrum
Illustrator Onbekend
Uitgever Sidestone Press
Taal Nederlands
Afmetingen 210 x 209 x 17 mm
Druk 1
Uitgave datum 19 jul. 2013
Lengte 296 pagina's
Geïllustreerd 1
NUR code 100
NUR Categorie Educatieve uitgaven algemeen
Trefwoorden Nee
Uitvoering Paperback
status Actief
Beschikbaarheid Op voorraad
Levertijd 0
Geimporteerd Nvt
Aangepast 1 jun. 2017
  • Altijd gratis verzending!
  • Ruim 75.000 producten op voorraad
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis*
  • Persoonlijk en deskundig advies